Vrijdag 26 Augustus 2016 - 10:27:53

Je bent steeds welkom op onze dienst met alle vragen over rouwverwerking en huwelijksvoorbereiding.
 

 

Wekelijks een interview met gelovigen die wonen, leven en werken in Brussel

Op vrijdag 9 september 2016 zendt de Brusselse katholieke radio Spes voor het eerst “De Katholieke Ket” uit. In dit programma van zowat 25 minuten interviewt Wim Corbeel wekelijks gelovigen die wonen, leven of werken in Brussel. Hoe kijken zij als christen naar de hoofdstad? Hoe beleven ze het leven van hun plaatselijke geloofsgemeenschap? Hoe zetten ze zich in binnen die gemeenschap en in de samenleving? Wie of wat inspireert hen daarbij? Wat brengt hen vreugde, wat geeft hen moed, als gelovige, in het leven van elke dag?
Deze verhalen van Brusselse gelovigen kunnen iedereen interesseren en inspireren. Het worden boeiende en unieke gesprekken met een stevige dosis humor en diepgang, onverwachte vragen en vaak verrassende antwoorden.

Hoe kan je De Katholieke Ket beluisteren?

  • Vanaf 9 september hoor je DKK elke vrijdag om 22 uur, en in herhaling op zondag om 15 uur, op radio Spes:
    In Brussel en omgeving: via 105.0 FM
    Wereldwijd via www.radiospes.com
  • Je zal het programma ook via podcast kunnen beluisteren op https://www.mixcloud.com/radiospes. Elke aflevering wordt donderdag of vrijdag op mixcloud geplaatst en blijft daar staan, zodat je het programma nog lang na uitzending op om het even welk moment via onze mixcloudpagina kan beluisteren.
  • Wie zijn of haar e-mailadres doorgeeft via radio.spes@kerknet.be, ontvangt vanuit radio Spes wekelijks een kort mailtje met de studiogast van de week.

Meer info:
Wim Corbeel, programmamanager
E-mail radio.spes@kerknet.be
Facebook: De Katholieke Ket
Website: www.radiospes.com

 

 

 

Over Thomas

Thomas is een interactief platform voor actieve samenwerking tussen alle leerkrachten (r.-k.) godsdienst van alle onderwijs- netten in Vlaanderen.

Partners

Katholiek Onderwijs Vlaanderen (voorheen VSKO) IDKG Faculteit Theologie en Religiewetenschappen logo